The Elevator™️

Creëer jouw eigen weg naar de top met Journey Architecture™️. In slechts 6 maanden tijd begeleiden we je in groep van strategie naar unieke klantreizen en van technische implementatie naar optimalisatie.
The choice is yours, take the stairs or The Elevator™️.The Elevator™️

Gillian

Niet alleen veel genoten en geleerd van het traject maar ook enorm aan het denken gezet. Wat is er allemaal mogelijk met mijn bedrijf? Anouk en Julian zijn supersterren in hun vak en gaan zó veel verder dan alleen mails schrijven. Ze zijn echte vakmensen die jouw bedrijf willen zien groeien en jou daar de tools voor geven.

Elisa

Julian & Anouk zijn 2 heerlijke mensen om mee samen te werken. Nuchter, praktisch en intelligent. Ze vullen elkaar heel mooi aan en hebben een fijne aanpak die je motiveert om groots te denken en in actie te komen. Ik hou van hun hands-on aanpak en analytische kennis. Ik kan hen warm aanbevelen om mee samen te werken!

Florette

Dit traject is perfect voor iedereen die ervan houden om technisch bezig te zijn met hun bedrijf en in de wondere wereld van funnels willen duiken. Het zijn de kleine dingen waar je nooit aan gedacht zou hebben en richtlijnen over hoe je op een overzichtelijke manier een strategie kan uitwerken. Het is heerlijk om met Anouk en Julian te werken, aangezien het experten in hun vak zijn, maar ook zeer creatief meedenken met unieke zaken die jij kan doen in jouw bedrijf. Het is dus niet gewoon technische uitwerking die ze je leren, maar ook hoe je out of the box kan denken en verschillende ideeën toegepast op je eigen bedrijf.